Thursday, 28 September 2017

Cronelia's Boerderijdeken CAL

Ik vond het heeeeel spannend, om de foto's van mijn eerste CAL te publiceren. Echt, ik lag er wakker van. Want wat als niemand de deken leuk vindt? Wat als iedereen denkt 'blèèèèhh, wat een mislukt ding' bij het zien van de deken? Wat als ... ? Gelukkig valt het tot nu erg mee, en heb ik al veel positieve en lieve reacties mogen ontvangen. Heel veel dank daarvoor! 😘


Natuurlijk zal mijn deken niet iedereen aanspreken of mooi vinden, maar dat hoeft ook niet. Smaken verschillen, gelukkig, en daarom ziet de wereld er zo divers uit. Er zijn inmiddels heel veel CAL's in omloop, dus als mijn Cal je niet aanspreekt is er altijd wel een CAL, die je wèl aantrekkelijk vindt. Ik heb in ieder geval met veel plezier, en af toe (regelmatig, eigenlijk) met de nodige stress, aan de deken gewerkt. De Blauwe Bes-versie mocht zelfs mee op vakantie, dus in dat exemplaar zitten heel wat Noorse en Zweedse uurtjes.
Het is een vrij simpele deken geworden, wat betreft steken, en daarom zeker geschikt voor beginners. Dus houd je van zeer ingewikkelde patronen, Tunisch haken en veel afwisseling, dan is dit waarschijnlijk niet jouw deken, want dit zit er allemaal niet in. Mocht je wel willen aanhaken, dan kan dat vanaf 30 oktober, dan komt het eerste deel van het patroon online. Ik heb besloten om de patronen zowel in mijn nieuwe Facebookgroep De Haakhoeve te plaatsen alsmede hier in de blog, voor belangstellenden die geen Facebook hebben.PS: Op zaterdagmiddag 18 november hou ik een Haak-In/Meet & Greet bij mij thuis. Zin om te komen en om dan aan de deken te werken? Je kunt dan ook de originele dekens zien. Klik hier voor alle info.


 

No comments:

Post a Comment