Tuesday, 24 July 2018

Kaarten maken is z贸 leuk ....

Ik kom uit een creatieve familie. Breien, haken, kaarten maken, veel neven en nichten hebben een eigen bedrijf, we doen het allemaal. Zo maakt mijn zus heel mooie kaarten. De gave kaart hieronder kreeg ik op mijn verjaardag. Als je hem openklapt komt er een mooi getal tevoorschijn. 馃榾 Zo'n zelfgemaakte kaart bewaar ik altijd, want de maker heeft daar echt tijd en energie ingestoken!


 Deze kaarten maakte zus met de producten van Stampin'Up!®.
Zelf maak ik af en toe ook een kaart, voor een Postengel op Instagram. Maar die kaarten worden nooit zo mooi als de kaarten van Stampin'Up (eigenlijk is het Stampin'Up!, met een uitroepteken, maar die laat ik hier even achterwege), want mijn materialen zijn van veel mindere kwaliteit. 

Photo: www.stampinup.com

En omdat ik betere en mooiere kaarten wil maken met kwalitatief goed materiaal, kon ik het dus niet laten om bij zus een Stampin'Up Starterskit aan te schaffen. Tot eind juli 2018 is die zeer voordelig, want je mag namelijk voor €129,- een Starterskit aanschaffen met een waarde van maar liefst €175,-. Je mag helemaal zelf uit de catalogus kiezen wat je in die Starterskit wilt hebben. Kies wat je wilt, zolag je maar niet over de €175,- gaat. Het kan dus zijn dat je een euro of zo overhoudt (had ik ook). Er zijn ook stempels met Nederlandse teksten.Dat is nog niet alles, want dit keer krijg je een GRATIS set van tien Inktpads ter waarde van €81,- erbij. Je kunt dan kiezen uit vier sets, zelf koos ik de Neutrals
De sets waar je uit kunt kiezen zijn de onderste vier, te weten:
Brights, Neutrals, Regals, Subtles
 
Photo: www.stampinup.com

Wanneer je de Starterskit bestelt ben je automatisch Stampin'Up! Demonstratice. Daar hoef je verder niets mee te doen. Dus wil je alleen die gave Starterskit hebben voor je eigen hobby en verder niets, dan vervalt je demo-schap automatisch na drie maanden. Je wordt niet gebeld, krijgt geen mails, of wat dan ook. Je hebt dan gewoon een mooi pakket met inktpads, stempels, papier en wat je nog meer hebt uitgekozen. Ik ben zelf heel allergisch voor addertjes onder het gras, dus ik vertel het hier gewoon zoals het is.
En ja, ik ben echt heel blij met mijn Starterskit, en zus blijft zeggen hoe ik bof met deze aanbieding.馃槂

Heb je zoiets van 'ik wil best wat bijverdienen met mijn hobby', dan kan dat ook. Het Starterspakket bevat een gratis businesspakket met daarin 8 catalogi, bestelformulieren en het tijdschrift Stampin'Up! Succes, alles t.w.v. €60,-. Je komt dan in mijn team, en je kunt dan je zelfgemaakte kaarten verkopen, workshops geven bij je thuis of bij mensen thuis en Stampin'Up-producten verkopen. Je krijgt sowieso 20% korting op je volgende bestellingen en dan kan nog oplopen. Ook mag je zelf een team vormen, als je wilt.

Wil je zo'n actieve demo blijven, dan bestel je pas in het volgende kwartaal voor minimaal €372,-. Voor minder bestellen kan uiteraard ook, je profiteert altijd van die 20% korting op je producten. Haal je nl. dit bedrag niet, dan vervalt je demo-schap automatisch na dat kwartaal en is er niks aan de hand. Er is overigens een uitloop van een maand.

Photo: www.stampinup.com

Inmiddels ben ik flink aan het stempelen met mijn mooie stempels. Zelf heb ik nu vooral 'landelijke' stempels gekozen, ik vind ze z贸 mooi! Een kleine waarschuwing: deze hobby is verslavend ... 馃榿
Ook heb ik wat papier gekozen in mijn pakket. Dit kun je dus gebruiken voor onder meer kaarten en voor het maken van bijv. dozen.


Heb je na het lezen van dit verhaal vragen en/of wil je gebruik maken van dit aanbod, mail me dan op stampincronelia@cronelia.nl.
Je kunt je ook meteen de Starterskit aanvragen via deze link. Deze aanbieding geldt nog t/m 31 juli 2018.


Wil je via mij de dikke Stampin'Up!® catalogus (240 pagina's) ontvangen, dan kun je die gratis van me krijgen. Ik reken alleen de verzendkosten 脿 €3,80. 
LET OP: wanneer je de Starterskit bestelt zitten er al acht gratis catalogi in het pakket.
De catalogus is ook online te bekijken.

De verzendkosten voor de Starterskit zijn overigens GRATIS. 


 Deze leuke doos heb ik gemaakt van de papierset Tea Room Specialty en het mooie papier is dubbelzijdig gedrukt. Hieronder ↓ zie je de binnenkant.


Ik gebruik de doos om er mijn restjes papier in te bewaren.

No comments:

Post a Comment